Sinds 1991 een begrip in Roermond

ECOMAXX BENZINE

VANAF NU BIJ ONS LEVERBAAR IN BIKE FEUL2 en BIKE FEUL 4 !

ECOMAXX  BIKE  FUEL  2:
BETROUWBAAR  RIJDEN  EN  ALTIJD  STARTEN

Ecomaxx Bike Fuel 2 is een kant-en-klare tweetakt benzine voor alle tweetakt scooters, bromfietsen en motorfietsen, zowel modern als klassiek. De benzine veroudert niet waardoor je motor altijd start! De ideale overwinteringsbenzine dus. Bovendien is Ecomaxx Bike Fuel 2 voorzien van een extreem hoogwaardige tweetakt olie (2,5%). Lees snel verder en informeer bij een verkooppunt.

10ltr grijs-BF2 10ltr grijs-BF4

ECOMAXX  BIKE  FUEL  4:
ALTIJD STARTEN  EN SCHOON  RIJDEN, HAAL  MEER  UIT  JE  MOTOR

Ecomaxx Bike Fuel 4 is een lang houdbare, ongelode benzine voor alle motorfietsen en quads die gewone benzine gebruiken. De benzine veroudert niet waardoor je motor altijd start! De ideale overwinteringsbenzine dus. Bovendien verbetert Ecomaxx Bike Fuel 4 de prestaties en de benzine verbrandt extreem schoon. Lees snel verder en informeer bij een verkooppunt.

Voor meer informatie kunt u ook kijken op www.ecomaxx.nl